Showing posts for #telemovie

I dedicate my love and interest of dinosaurs in my acting.

So that's a...velociraptor.

#DendamAurora #Blessful100 #AstroPrima105 #AstroMayaHD135 #TuscanPassion #LeTreRoseDiEva l

#TVSeries #MalaysianTVSeriesΒ  #TVDrama #TVMovie #Telemovie #Film #Filmmaker #Filmmaking #MalaysianFilmmaker #Actor #MalaysianActor #AsianActor #Acting
2 hours ago
#telemovie #juan direct by #ferozkadir @shukriyahaya
3 days ago
Rempit scene ada bran? 
Mai siniiiiii πŸ’ͺ🏿πŸ’ͺ🏿πŸ’ͺ🏿πŸ’ͺ🏿 #misiteha 
#telemovie
#rtmmalaysia 
#ardwerkproductionsdnbhd 
#teamrudy
#azrelismail 
#azrelnizers

Rempit scene ada bran? mai siniiiiii πŸ’ͺ🏿πŸ’ͺ🏿πŸ’ͺ🏿πŸ’ͺ🏿 #misiteha #telemovie #rtmmalaysia #ardwerkproductionsdnbhd #teamrudy #azrelismail #azrelnizers

3 days ago
Alhamdulillah...pelakon lama kena mainkn peranan n support each other if pelakon baru tu masih ikut keselesaan xberani out of box xnk cri initiative utk perbaiki #KAYU tu..kami pun xbole nk tolong n kata apa..
Tu yg segelintir senior byk bising..tiada kemajuan dlm lakonan melainkan publicity tu yg trlebih maju #jangankecamsayaπŸ˜…
Tp @theidriskhan sentiasa menerima teguran dgn hati trbuka n brkongsi pandangan setiap scn dilakonkn brsama!
BUKAN JUE YG MEMBIMBING TP KONGSI ILMU ITU..BOLE DIKATAKAN LEBIH TEPAT πŸ€—
Thx jgk 2 our director @khalidnadzri always jg lakonan n mood kami utk hasilkn lakonan yg MANTAP!
JUE JAMIN LAKONAN @theidriskhan dlm #telemovie #rayahaji #airzamzamuntukmak @tv3malaysia 9pm (1hb Sep) MMG BERBEZA dr lakonannya sblum2 ni!
Bergandingan dgn pelakon veteran@lama #wanmaimunah yg ramai rindukan lakonan airmata PASTI XKAN KECEWAKAN PENONTON DI HARI RAYA HJ NNT
THX KOSMO NICE ARTICLE BY @saphillaisa
PHOTO @po_oh31 😘🌹
Makeup meletop by @elainehennaarts

Alhamdulillah...pelakon lama kena mainkn peranan n support each other if pelakon baru tu masih ikut keselesaan xberani out of box xnk cri initiative utk perbaiki #kayu tu..kami pun xbole nk tolong n kata apa.. tu yg segelintir senior byk bising..tiada kemajuan dlm lakonan melainkan publicity tu yg trlebih maju #jangankecamsayaπŸ˜… tp @theidriskhan sentiasa menerima teguran dgn hati trbuka n brkongsi pandangan setiap scn dilakonkn brsama! bukan jue yg membimbing tp kongsi ilmu itu..bole dikatakan lebih tepat πŸ€— thx jgk 2 our director @khalidnadzri always jg lakonan n mood kami utk hasilkn lakonan yg mantap! jue jamin lakonan @theidriskhan dlm #telemovie #rayahaji #airzamzamuntukmak @tv3malaysia 9pm (1hb sep) mmg berbeza dr lakonannya sblum2 ni! bergandingan dgn pelakon veteran@lama #wanmaimunah yg ramai rindukan lakonan airmata pasti xkan kecewakan penonton di hari raya hj nnt thx kosmo nice article by @saphillaisa photo @po_oh31 😘🌹 makeup meletop by @elainehennaarts

Yesterday
Cutenya @theidriskhan @jueaziz22_official πŸ˜„πŸ˜„
#Repost from @jueaziz22_official with @regram.app ... Hri ni 1 team naik angin disbbkan ada tetamu dtg set nk buat promo #telemovie #airzamzamuntukmak @tv3malaysia @theidriskhan 
Dari ke a.d @din_sani sampailah ke cameraman kita @syam_aimar lain mcm angin nya xhbs2 sampai skrg ni!!
Bukan tu je..tetiba @arjalee pun performed lain mcm penangan skills act dia perghhhhπŸ˜…
Kannn @mawar_adriana..ni smua punca @khalidnadzri nk buat surprizzzzzzz konon last2 kita plk yg kena🀣🀣🀣
Anyway..thx @theidriskhan make my life sooo β˜ΊοΈπŸ’ kannn @din_sani πŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ»

Cutenya @theidriskhan @jueaziz22_official πŸ˜„πŸ˜„ #repost from @jueaziz22_official with @regram.app ... hri ni 1 team naik angin disbbkan ada tetamu dtg set nk buat promo #telemovie #airzamzamuntukmak @tv3malaysia @theidriskhan dari ke a.d @din_sani sampailah ke cameraman kita @syam_aimar lain mcm angin nya xhbs2 sampai skrg ni!! bukan tu je..tetiba @arjalee pun performed lain mcm penangan skills act dia perghhhhπŸ˜… kannn @mawar_adriana..ni smua punca @khalidnadzri nk buat surprizzzzzzz konon last2 kita plk yg kena🀣🀣🀣 anyway..thx @theidriskhan make my life sooo β˜ΊοΈπŸ’ kannn @din_sani πŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ»

3 days ago
Akhir nya alhamdulilah 
Dah lama tunggu drama #dosaperempuan 
Jangan lupa semua fans @redzarosli @mfmitafilzah @nad.zainal dan ramai lagi , nanti kan #telemovie #dosaperempuan 26 ogos di tv @tv3malaysia jam 9 malam 
@zeelproduction #zeelproduction 
@hj.zil @marrmohamad 
#RedzaRosli 
#mfmirafilzah 
#nadzainal 
#rrsupporters 
#redzaroslisupporters 
@dramasangat 
#dramasangat
2 days ago
Ammar bawak Laila dating depan KLCC.. fuhyooo!😱 #SesedapRasaCinta β™₯️
@elvinalicious.fc @mindorder
#Telemovie #onset #ilovemyjob

Ammar bawak laila dating depan klcc.. fuhyooo!😱 #sesedaprasacinta ♥️ @elvinalicious.fc @mindorder #telemovie #onset #ilovemyjob

3 weeks ago
With Voice Overs recorded, the making of #dejavuinc is now complete. Be sure to catch it on your screens this Friday, 25 Aug, 10pm on Starhub, Hub E City, Channel 111. 🎈
#acting #telemovie #starhub #hubecity

With voice overs recorded, the making of #dejavuinc is now complete. be sure to catch it on your screens this friday, 25 aug, 10pm on starhub, hub e city, channel 111. 🎈 #acting #telemovie #starhub #hubecity

Yesterday
#repost @redzarosli Pukulan boleh menghancurkan tulang .
Kata_kata boleh menghancurkan hati.
.
Nanti tengok ya ramai_ramai bila ? 
Nanti saya update πŸ˜† @tv3malaysia .
#RedzaRosli #RR #Azali #FaTonahAzali #dramasangat .
#cerekerama 
#telemovie 
#tv9malaysia 
#rrsupporters 
#redzaroslisupporters 
#tanahberisfilmproduction 
#shuhaimilua_director 
#GeraBakCinta

#repost @redzarosli pukulan boleh menghancurkan tulang . kata_kata boleh menghancurkan hati. . nanti tengok ya ramai_ramai bila ? nanti saya update πŸ˜† @tv3malaysia . #redzarosli #rr #azali #fatonahazali #dramasangat . #cerekerama #telemovie #tv9malaysia #rrsupporters #redzaroslisupporters #tanahberisfilmproduction #shuhaimilua_director #gerabakcinta

1 hour ago
Selesai sudah shooting utk hari ni. Terima kasih pihak produksi @lumaticfilms kerana menjayakan telemovie #Hajat ni. Seronok dapat bekerjasama dgn abg2 crew production and pelakon2 yg hebat2 ni. Semoga berjumpa lagi semua πŸ€—

#comingsoon
#telemovie
#astrocitra 
#karya12 
#respecteachother
#taksangkabolehjumpatokadi
#tokadilayandangdut
#FathHafeezOnSet
#FH
#ilovemyjob

Selesai sudah shooting utk hari ni. terima kasih pihak produksi @lumaticfilms kerana menjayakan telemovie #hajat ni. seronok dapat bekerjasama dgn abg2 crew production and pelakon2 yg hebat2 ni. semoga berjumpa lagi semua πŸ€— #comingsoon #telemovie #astrocitra #karya12 #respecteachother #taksangkabolehjumpatokadi #tokadilayandangdut #fathhafeezonset #fh #ilovemyjob

4 hours ago
#redzarosli #rr #fatonahazali #tv3malaysia #telemovie #rrsupporters #redzaroslisupporters .
.
#repost @tanahberisfilmproduction apa  La nasib yg menimpa fatonah ? Mampukah azali menanggung amanah yang diberikan ayahnya untuk menjaga fatonah , tunggu gandingan mantap @redzarosli dgn @nad.zainal dlm #telemovie #fatonahazali #tanahberisfilmproduction #dramasangat

#redzarosli #rr #fatonahazali #tv3malaysia #telemovie #rrsupporters #redzaroslisupporters . . #repost @tanahberisfilmproduction apa la nasib yg menimpa fatonah ? mampukah azali menanggung amanah yang diberikan ayahnya untuk menjaga fatonah , tunggu gandingan mantap @redzarosli dgn @nad.zainal dlm #telemovie #fatonahazali #tanahberisfilmproduction #dramasangat

5 hours ago
Kesian bigboss penat 😐😴
Happy shooting bigboss ✌✌🌸🌹🌷🌼🌴🌳🌲🌾
Crdtigs @redzarosli 
#redzarosli #rr #fatonahazali #azali #tv3Malaysia #telemovie

Kesian bigboss penat 😐😴 happy shooting bigboss ✌✌🌸🌹🌷🌼🌴🌳🌲🌾 crdtigs @redzarosli #redzarosli #rr #fatonahazali #azali #tv3malaysia #telemovie

6 hours ago
#repost @tanahberisfilmproduction apa la nasib yg menimpa fatonah ? Mampu kah azali menanggung amanah yg di beri kan ayahnya utk menjaga fatonah , tunggu gandingan mantap @redzarosli dgn @nad zainal dlm #telemovie #FaTonahAzali #tanahberisfilmproduction #dramasangat coming soon #tv3 @tv3malaysia @dramasangat 
#RedzaRosli #RR 
#TV3malaysia 
#cerekerama 
#nadzainal 
#rrsupporters 
#redzaroslisupporters

#repost @tanahberisfilmproduction apa la nasib yg menimpa fatonah ? mampu kah azali menanggung amanah yg di beri kan ayahnya utk menjaga fatonah , tunggu gandingan mantap @redzarosli dgn @nad zainal dlm #telemovie #fatonahazali #tanahberisfilmproduction #dramasangat coming soon #tv3 @tv3malaysia @dramasangat #redzarosli #rr #tv3malaysia #cerekerama #nadzainal #rrsupporters #redzaroslisupporters

6 hours ago
#Telemovie -  Pertemuan Aiman dan Dania secara kebetulan telah menimbulkan satu perasaan yang luar biasa diantara mereka namun keegoan Dania membuatkan Aiman hanya mampu memendam perasaan. Aiman sedar taraf kedudukkan Dania yang kaya dan berpangkat sudah tentu sukar untuk dia memiliki gadis itu. Saksikan kesudahan #CintaPizza lakonan @azampitt @chacha_maembong dan @intanladyana pada 23 Ogos 2017 (Rabu) 11.00 malam di @mytv2 | myklik.rtm.gov.my |#RTMMobile

#telemovie - pertemuan aiman dan dania secara kebetulan telah menimbulkan satu perasaan yang luar biasa diantara mereka namun keegoan dania membuatkan aiman hanya mampu memendam perasaan. aiman sedar taraf kedudukkan dania yang kaya dan berpangkat sudah tentu sukar untuk dia memiliki gadis itu. saksikan kesudahan #cintapizza lakonan @azampitt @chacha_maembong dan @intanladyana pada 23 ogos 2017 (rabu) 11.00 malam di @mytv2 | myklik.rtm.gov.my |#rtmmobile

7 hours ago
#redzarosli #rr #azali #fatonahazali #tv3malaysia #rrsuppotters #redzaroslisupporters #telemovie
.
.
#repost @shabeckxshafiq aku , watak sebagai ja'a kawan kepada jali , kami berdua suka buat kecoh di kampung #fatonahazali #tv3

#redzarosli #rr #azali #fatonahazali #tv3malaysia #rrsuppotters #redzaroslisupporters #telemovie . . #repost @shabeckxshafiq aku , watak sebagai ja'a kawan kepada jali , kami berdua suka buat kecoh di kampung #fatonahazali #tv3

7 hours ago
😍😍😍 wowww Thanks kak Jue 😘😘😘 Semalam xdan nak g beli paper 😭
.
#Repost @jueaziz22_official with @repostapp
・・・
Alhamdulillah...pelakon lama kena mainkn peranan n support each other if pelakon baru tu masih ikut keselesaan xberani out of box xnk cri initiative utk perbaiki #KAYU tu..kami pun xbole nk tolong n kata apa..
Tu yg segelintir senior byk bising..tiada kemajuan dlm lakonan melainkan publicity tu yg trlebih maju #jangankecamsayaπŸ˜…
Tp @theidriskhan sentiasa menerima teguran dgn hati trbuka n brkongsi pandangan setiap scn dilakonkn brsama!
BUKAN JUE YG MEMBIMBING TP KONGSI ILMU ITU..BOLE DIKATAKAN LEBIH TEPAT πŸ€—
Thx jgk 2 our director @khalidnadzri always jg lakonan n mood kami utk hasilkn lakonan yg MANTAP!
JUE JAMIN LAKONAN @theidriskhan dlm #telemovie #rayahaji #airzamzamuntukmak @tv3malaysia 9pm (1hb Sep) MMG BERBEZA dr lakonannya sblum2 ni!
Bergandingan dgn pelakon veteran@lama #wanmaimunah yg ramai rindukan lakonan airmata PASTI XKAN KECEWAKAN PENONTON DI HARI RAYA HJ NNT
THX KOSMO NICE ARTICLE BY @saphillaisa
PHOTO @po_oh31 😘🌹
Makeup meletop by @elainehennaarts

😍😍😍 wowww thanks kak jue 😘😘😘 semalam xdan nak g beli paper 😭 . #repost @jueaziz22_official with @repostapp ・・・ alhamdulillah...pelakon lama kena mainkn peranan n support each other if pelakon baru tu masih ikut keselesaan xberani out of box xnk cri initiative utk perbaiki #kayu tu..kami pun xbole nk tolong n kata apa.. tu yg segelintir senior byk bising..tiada kemajuan dlm lakonan melainkan publicity tu yg trlebih maju #jangankecamsayaπŸ˜… tp @theidriskhan sentiasa menerima teguran dgn hati trbuka n brkongsi pandangan setiap scn dilakonkn brsama! bukan jue yg membimbing tp kongsi ilmu itu..bole dikatakan lebih tepat πŸ€— thx jgk 2 our director @khalidnadzri always jg lakonan n mood kami utk hasilkn lakonan yg mantap! jue jamin lakonan @theidriskhan dlm #telemovie #rayahaji #airzamzamuntukmak @tv3malaysia 9pm (1hb sep) mmg berbeza dr lakonannya sblum2 ni! bergandingan dgn pelakon veteran@lama #wanmaimunah yg ramai rindukan lakonan airmata pasti xkan kecewakan penonton di hari raya hj nnt thx kosmo nice article by @saphillaisa photo @po_oh31 😘🌹 makeup meletop by @elainehennaarts

7 hours ago
Ost #telemovie 
#FatonahAzali
#lagukhaibahar
#luluhkhaibahar 
#luluhroadto3M 
Drama lakonan yg best..
Sedihh jugak 😒😒.. Tqsm dah pakai lagu Khai..
.. @khaibahar94 😊😊.. ..Repost @yukiafiq22..

Ost #telemovie #fatonahazali #lagukhaibahar #luluhkhaibahar #luluhroadto3m drama lakonan yg best.. sedihh jugak 😒😒.. tqsm dah pakai lagu khai.. .. @khaibahar94 😊😊.. ..repost @yukiafiq22..

9 hours ago
#day3 #telemovie #HAJAT #astrocitra
13 hours ago
Monday Blues? .
Don't worry. .
Laundry Lot is open 24 hours. .
😍😘😍😘😍😘
.
@Regrann from @rashidi_ishak -  No overthinking required #ilham #telemovie #lumaticfilms #actorslife #filmmaker #cinematography #sonyfs7 - #regrann

Monday blues? . don't worry. . laundry lot is open 24 hours. . 😍😘😍😘😍😘 . @regrann from @rashidi_ishak - no overthinking required #ilham #telemovie #lumaticfilms #actorslife #filmmaker #cinematography #sonyfs7 - #regrann

15 hours ago
        Next Posts