@fauzinawawi_new
@fauzinawawi_new
FauziNawawi2016
Hujan, ribut atau petir hp penting sebagai alat komunikasi kita, TAHNIAH KKMM kementerian komunikasi dan multimedia #KKMM Moga bertambah maju di masa akan dtg ..

Hujan, ribut atau petir hp penting sebagai alat komunikasi kita, tahniah kkmm kementerian komunikasi dan multimedia #kkmm moga bertambah maju di masa akan dtg ..

Yesterday
Thanks to the photographer @hannafaresha πŸ˜‚πŸ˜œπŸ˜œ

Thanks to the photographer @hannafaresha πŸ˜‚πŸ˜œπŸ˜œ

2 days ago
Good nite #throwback

Good nite #throwback

3 days ago
Selamat pengantin baru @daniaazmi πŸ‘πŸ‘

Selamat pengantin baru @daniaazmi πŸ‘πŸ‘

2 weeks ago
Salam. Nk mintak viralkan..
Rumah Anak Yatim Nur Qaseh tmn melawati memerlukan:
Beras
Gula
Milo
Nescafe
Teh
Susu
Sardin
Kicap
Sos cili/tomato
Minyak masak
Serbuk kari
Bawang merah/putih
Santan kotak
Telor
Roti
Tepung gandum
Tepung beras

Pada yg sudi blh htr terus ke rumah nur qaseh d jln J14 tmn melawati 53100 k.l. atau hubungi 011 19701598 atau pm saya sndri.. pada tk mampu mungkin blh share post ni. Harap bantuan kecil ini.. besar disisi Allah swt. trime Kasih

Salam. nk mintak viralkan.. rumah anak yatim nur qaseh tmn melawati memerlukan: beras gula milo nescafe teh susu sardin kicap sos cili/tomato minyak masak serbuk kari bawang merah/putih santan kotak telor roti tepung gandum tepung beras pada yg sudi blh htr terus ke rumah nur qaseh d jln j14 tmn melawati 53100 k.l. atau hubungi 011 19701598 atau pm saya sndri.. pada tk mampu mungkin blh share post ni. harap bantuan kecil ini.. besar disisi allah swt. trime kasih

2 weeks ago
No captions.. let's the picture explain everything.. πŸ˜€πŸ‡ΊπŸ‡ΈπŸ˜Š

No captions.. let's the picture explain everything.. πŸ˜€πŸ‡ΊπŸ‡ΈπŸ˜Š

2 weeks ago
#Repost @ajakshiro (@get_repost)
・・・
Ini kalau jumpa musuh.Tak payah pakai senjata pun musuh boleh mati sebab mati ketawa tengok dia ni πŸ˜‚πŸ˜‚.Kita yang tengok pun naik mati dah ni.Mati akal dibuatnyaπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚.. #Repost @el_hotfm (@get_repost)
・・・
wait for it . . . . . . . . aku sejenis yg mudah  terhibur ! HAHAHAHA thanxx @realckfaizal for the video ✌🏽#melatahteruk , kalau korang tak gelak maknanya deria ketawa korang dah mati
INI KALAU DAPAT PISTOL KAT DIA HABIS SEMUA DITEMBAK

#repost @ajakshiro (@get_repost) ・・・ ini kalau jumpa musuh.tak payah pakai senjata pun musuh boleh mati sebab mati ketawa tengok dia ni πŸ˜‚πŸ˜‚.kita yang tengok pun naik mati dah ni.mati akal dibuatnyaπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚.. #repost @el_hotfm (@get_repost) ・・・ wait for it . . . . . . . . aku sejenis yg mudah terhibur ! hahahaha thanxx @realckfaizal for the video ✌🏽#melatahteruk , kalau korang tak gelak maknanya deria ketawa korang dah mati ini kalau dapat pistol kat dia habis semua ditembak

2 weeks ago
Good morning.. have a good day insyaallah

Good morning.. have a good day insyaallah

2 weeks ago
Melihat melalui mata mereka.. terpancul satu rasa kasih dan Sayang Hanya hati mengetahui rahsia rasa itu.. itu lah permata ... anak anak adalah anugerah dan Amanah yg perlu Kita Jaga selagi kita bernyawa #luvfamily

Melihat melalui mata mereka.. terpancul satu rasa kasih dan sayang hanya hati mengetahui rahsia rasa itu.. itu lah permata ... anak anak adalah anugerah dan amanah yg perlu kita jaga selagi kita bernyawa #luvfamily

2 weeks ago
PRAYER IS BETTER THAN SLEEP ... Jgn putus doa sehingga putusnya NYAWA .. #loveallah #luvfamily

Prayer is better than sleep ... jgn putus doa sehingga putusnya nyawa .. #loveallah #luvfamily

3 weeks ago
Masa Yg singkat ini amat penting buat mereka #luvfamily

Masa yg singkat ini amat penting buat mereka #luvfamily

3 weeks ago
Happy Sunday #familyday

Happy sunday #familyday

3 weeks ago
Quality times with him #luvfamily #fatherandson @fyrdaus6

Quality times with him #luvfamily #fatherandson @fyrdaus6

3 weeks ago
Selamat Malam @fyrdaus15 @faryhanafauzi @fazneesya115
3 weeks ago
Dah lama tak berlakon sama @fizzfairuzofficial jgn lupa tonton ANAK KERAK 2 SEPT ASTRO CITRA

Dah lama tak berlakon sama @fizzfairuzofficial jgn lupa tonton anak kerak 2 sept astro citra

3 weeks ago
Menunggu dan menunggu itu semestinya 
Di dalam pengambaran , jgn lupa ajal tidak pernah menunggu kita untuk bersedia..

Menunggu dan menunggu itu semestinya di dalam pengambaran , jgn lupa ajal tidak pernah menunggu kita untuk bersedia..

3 weeks ago
Make up artis yg bertanggungjawap memburukkan wajah saya yg sedia buruk ini 
ANAK KERAK 2 SEPT 9pm Di ASTRO CITRA @nurfarahinkasmuri

Make up artis yg bertanggungjawap memburukkan wajah saya yg sedia buruk ini anak kerak 2 sept 9pm di astro citra @nurfarahinkasmuri

last month
Ingin kelihatan bergaya dan maskulin? Ini tempatnya 115 at BANGSAR

Ingin kelihatan bergaya dan maskulin? ini tempatnya 115 at bangsar

last month
Di bulan puasa ni macam 2 boleh jadi πŸ˜±πŸ˜“πŸ˜¬πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

Di bulan puasa ni macam 2 boleh jadi πŸ˜±πŸ˜“πŸ˜¬πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

June 2017
Hensem tak @fyrdaus15 πŸ˜πŸ˜‚πŸ€€ @lisdawati15 ?

Hensem tak @fyrdaus15 πŸ˜πŸ˜‚πŸ€€ @lisdawati15 ?

June 2017
        Next Posts